Starter en op zoek naar een atelier of kantoorruimte?

Acasus werkt hiervoor samen met Start & Go. Start&Go is een samenwerking van POM West-Vlaanderen, OC West e, Provincie West-Vlaanderen. Ze bieden zowel administratieve als praktische ondersteuning aan startende ondernemingen. Wat dat precies inhoudt en wat ze voor u kunnen betekenen ontdekt u hier.

Op zoek naar een locatie voor uw evenement?

Acasus beschikt over een modern uitgeruste vergader- en seminarruimte met een capaciteit van max. 80 personen. Deze ruimte wordt verhuurd in samenwerking met vergaderen in West-Vlaanderen. 

Interesse? Controleer de beschikbaarheid en reserveer via deze link

Ook overtuigd dat u nooit te oud bent om te leren?

Dan bent u bij Acasus aan het juiste adres. Met doelstellingen als inspireren en informeren gaat Acasus constant op zoek naar de nieuwigheden binnen de duurzame bouwsector. Hierover organiseren ze op regelmatige basis themadagen, bedrijfsbezoeken, masterclasses,.. deze evenementen kunnen zowel online, op verplaatsing, als in het kenniscentrum te Veurne georganiseerd worden.  

Lees meer

Zoekt u informatie over duurzame materialen?

Acasus werkte een materialenbibliotheek uit die zowel fysiek als online raadpleegbaar is. In ons toonpunt te Veurne kunt u kennismaken met de materialen in onze stalenbibliotheek. Vervolgens kunt u van ieder materiaal een technische fiche raadplegen, downloaden en doorsturen. Dit zowel vanuit ons centrum als bij u thuis. Deze fiches bevatten naast algemene info ook info over concrete eigenschappen en milieu classificaties (NIBE, TOTEM)

Benieuwd naar het soort informatie dat wij voor u verzamelden? Klik hier.