Acasus wil

Adviseren

Op zoek naar onafhankelijk advies op maat van jouw project? Bij Acasus adviseren we zowel de bouwheer als bouwprofessional. De specialisten van Acasus maken een grondige analyse van je project. Daarna gaan ze samen met jou op zoek naar oplossingen voor vragen rond oriëntatie, isolatie, ventilatie, materiaalkeuze, enz..

>> Ben je particulier? 

Ook gemeenten en publieke organisaties kunnen bij ons terecht voor advies rond hun project. Voor gemeenten bestaat dit onder andere uit advies rond ruimtelijke planning, wijkontwikkeling, nieuwe vormen van samenwonen en premieontwikkeling.

>> Ben je een openbare organisatie? 

 

Inspireren

Ontdek onze vaste en tijdelijke tentoonstellingen. We tonen een aantal belangrijke bouwprincipes aan aan de hand van verschillende thema's, die ook worden toegepast in bouwprojecten in West-Vlaanderen. In de tijdelijke tentoonstelling stellen we een aantal circulaire bouwproducten voor van Belgische bodem. 

Let op! De tentoonstelling kan enkel bezocht worden op afspraak. Maak telefonisch uw afspraak via 058 77 90 13

  

Ondersteunen

Acasus leidt bouwprofessionals op

Om professionals op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen duurzaam (ver)bouwen biedt Acasus opleidingen op maat aan. Daarnaast organiseren we bij Acasus op regelmatige basis webinars, workshops en bezoeken.

>> Interesse? Hou zeker onze agenda in de gaten. 

>> Zijn er bepaalde onderwerpen waar je graag meer over zou weten? Aarzel niet ons hiervoor een mail te sturen [email protected]

Acasus steunt startende ondernemingen

Startende ondernemingen kunnen via Acasus een atelier of kantoorruimte vinden, inclusief administratieve ondersteuning. Via Start & Go kunnen starters er terecht voor allerlei vormen van coaching, begeleiding, vorming enz.

>> Maak kennis met onze starterswerking.

Acasus biedt vergader- en netwerkfaciliteiten aan

Je zoekt een geschikte vergaderzaal of netwerklocatie in de Westhoek? In het vernieuwde centrum zal het mogelijk zijn om een seminarieruimte, polyvalente ruimte of een vergaderzaal te reserveren.

>> Klik hier om de vergaderzaal te reserveren.