Aanbod

1. Acasus leidt bouwprofessionals op

Om professionals op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen duurzaam bouwen en renoveren, biedt Acasus opleidingen op maat aan. Acasus organiseert ook regelmatig verschillende workshops en bezoeken. Vanaf het najaar van 2019 worden masterclasses en themadagen georganiseerd.

>> Alle info verschijnt in de agenda. Ook door onze Facebookpagina te volgen blijf je op de hoogte.

 

2. Acasus geeft advies aan particulieren en openbare organisaties.

Wil je als bouwheer, bouwprofessional, gemeente of vereniging onafhankelijk advies op maat voor jouw (ver)bouwproject? De specialisten van Acasus geven informatie en bieden antwoorden op vragen over o.a. oriëntatie, isolatie, ventilatie, materiaalkeuze en premies. Gemeenten kunnen bij Acasus terecht voor advies rond ruimtelijke planning, wijkontwikkeling, nieuwe vormen van samenwonen en premieontwikkeling.

>> Ben je particulier? 

>> Ben je een openbare organisatie? 

 

3. Acasus demonstreert duurzaam bouwen

Acasus is zelf aan het renoveren: de site wordt momenteel zo duurzaam mogelijk verbouwd. De opening van het nieuw gebouw wordt verwacht in april 2020. Tijdens deze verbouwing zullen verschillende kijk- en leermomenten georganiseerd worden.

 

4. Acasus steunt startende ondernemingen

Startende ondernemingen kunnen via Acasus een atelier of kantoorruimte vinden, inclusief administratieve ondersteuning. Via Start & Go kunnen starters er terecht voor allerlei vormen van coaching, begeleiding, vorming enz.

>> Maak kennis met onze starterswerking.

 

5. Acasus biedt vergader- en netwerkfaciliteiten aan

Je zoekt een geschikte vergaderzaal of netwerklocatie in de Westhoek? In het vernieuwde centrum zal het mogelijk zijn om een seminarieruimte, polyvalente ruimte of een vergaderzaal te reserveren.

>> Meer info binnenkort.