Voor Particulieren

Bezoek Acasus tijdens Bouwroute

26.03.2023

Is je woning toe aan een grondige renovatie en kan je wel wat onafhankelijk advies gebruiken? Je krijgt allerlei tips en adviezen, maar die zijn soms tegenstrijdig en je weet niet meer wie je nu moet geloven? 

Breng dan een bezoek aan Acasus! 

Net als tijdens de voorgaande edities nemen wij ook dit jaar deel aan Bouwroute. Op zondag 26 maart zetten wij onze deuren wagenwijd open en kan je ons centrum zelf komen ontdekken. Langskomen kan doorlopend vanaf 10u30 tot 17u en is volledig gratis. 

Tijdens een bezoek aan ons kenniscentrum maak je niet alleen kennis met de principes van duurzaam wonen, maar ontdek je ook hoe die principes toegepast worden. Je leert er, naast verschillende isolatiematerialen, ook enkele (circulaire) bouwproducten van eigen bodem kennen! Ben je geïnspireerd en wil je dit graag toepassen op jouw bouwproject? Onze adviseurs kunnen je hierbij helpen. Aan de hand van hun onafhankelijk advies gaan ze op zoek naar de juiste en meest duurzame oplossing voor jouw woning!

  • Tijdens bouwroute zijn er GEEN adviseurs aanwezig. Het is wel mogelijk om ter plekke een aanvraag in te dienen. Wil je graag meer weten over ons advies? Hier lees je er alles over! 
  • Acasus is niet de enige die op 26/3 zijn deuren opent. Je ontdekt alle andere deelnemers op de website van Bouwroute!​

 

 

 

Bouwroute is een initiatief van Bouwunie.

 

 

Interessant? Deel dan deze pagina op