Uw droomhuis? Begin met bouwadvies!

Particulieren kunnen bij Acasus terecht voor onafhankelijk advies over hun bouwproject. Wij geven je advies rond nieuwbouwprojecten, maar ook bij (totaal)renovaties, sloop met heropbouw,... Onze adviseurs screenen je plannen of woning en bekijken waar je, door middel van duurzame oplossingen, winst kunt boeken in zowel comfort als budget.

  • Isoleer ik best het dak, de muren of de vloer? En wat met ventilatie?
  • Hoe renoveer ik mijn woning met milieuvriendelijke en gezonde materialen?
  • Hoe verwarm ik mijn woning op een energiezuinige manier?

Je keert terug met een gepersonaliseerd stappenplan, een uitgebreid verslag en concrete antwoorden.

Werk je samen met een architect? Ons advies dient niet ter vervanging, maar ter aanvulling van dat van je architect. Je architect is dan ook meer dan welkom tijdens het advies. 

 

Ons aanbod?

  • kwalitatief en onafhankelijk advies
  • een gesprek van anderhalf uur
  • persoonlijk en op maat, helder en duidelijk
  • vervangt niet het werk van de architect (geen technische berekeningen of details)

 

Wat kost dit?

De kostprijs van een gepersonaliseerd bouwadvies bedraagt 250 euro. Dankzij de steun van de Provincie West-Vlaanderen betaal je slechts 25 euro voor advies op kantoor in Veurne of 50 euro voor advies bij je thuis. 

De tussenkomst van sommige gemeenten maakt het advies soms nog goedkoper. Informeer hiervoor bij de milieudienst van jouw gemeente.

 

Hoe aanvragen?

Bouwadvies aanvragen doet u door het online aanvraagformulier in te vullen. Op deze manier beschikken wij over de nodige gegevens om onze dienstverlening vlot te organiseren. Onze adviseurs nemen vervolgens binnen de twee weken contact op om een concrete afspraak in te plannen.

 

Vraag hier uw bouwadvies aan

 

Problemen tijdens de aanvraag? contacteer ons via [email protected]