Uw droomhuis? Begin met bouwadvies!

Particulieren kunnen bij Acasus terecht voor onafhankelijk advies over hun bouwproject. Onze adviseurs screenen je plannen en bekijken waar je nog winst kunt boeken in comfort en budget.

• Isoleer ik best het dak, de muren of de vloer? En wat met ventilatie?
• Hoe renoveer ik mijn woning met milieuvriendelijke en gezonde materialen?
• Welke premies kan ik allemaal aanvragen?
• …

Je keert terug met een oplossing op maat en concrete antwoorden. Zowel voor nieuwbouw als voor kleine verbouwingen of aanpassingen. Ook je architect is welkom.

 

Ons aanbod?

  • kwalitatief en onafhankelijk advies
  • een gesprek van anderhalf uur
  • persoonlijk en op maat, helder en duidelijk
  • vervangt niet het werk van de architect (geen technische berekeningen of details)

 

Hoe aanvragen?

Bouwadvies aanvragen doet u door het digitale aanvraagformulier in te vullen. Op deze manier beschikken wij over de nodige gegevens om onze dienstverlening vlot te organiseren. Onze adviseurs nemen vervolgens binnen de twee weken contact op om een concrete afspraak in te plannen.

 

Vraag hier uw bouwadvies aan

 

Mocht er zich een probleem voordoen bij de aanvraag tot bouwadvies, kan u ons contacteren via [email protected]

 

Wat kost dit?

Dankzij de steun van de Provincie West-Vlaanderen betaal je slechts 25 euro in plaats van 250 euro voor advies op kantoor in Veurne, Pannestraat 142. Heb je een renovatieproject? Dan geven we graag advies bij je thuis voor 50 euro.

De tussenkomst van sommige gemeenten maakt het advies soms nog goedkoper. Informeer hiervoor bij de milieudienst van jouw gemeente.

 

 

Heb je een korte vraag? Stel ze aan het adviesloket!

Heb je geen uitgebreid bouwadvies nodig, maar wil je toch snel antwoord op een eenvoudige vraag? Neem dan contact op met het adviesloket van Acasus. Je kan bij ons per terecht via [email protected], ofwel telefonisch op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 u. tot 16 u. op het nummer 058 77 90 13.