Voor Particulieren

Acasus goes BIS

Na de geannuleerde editie van 2020, is het binnenkort terug tijd voor de BISbeurs. Net als tijdens de edities van 2018 en 2019 zijn we ook dit jaar weer van de partij. Samen met onze collega's van Oost-vlaanderen ontvangen we jullie graag op onze stand (1005B) aan de ingang in hal 1.

Wat mag je van ons verwachten? 

We laten je kennismaken met de basisbeginselen van duurzaam wonen, bouwen en renoveren. Je vindt er niet alleen heel wat algemene informatie terug, maar kan er ook kennis maken met duurzame bouwmaterialen uit onze materialenbibliotheek. Naast onze beursstand kan je dit jaar ook een bezoekje brengen aan onze tijdelijke tentoonstelling over circulair bouwen. Deze tentoonstelling wordt uitzonderlijk verplaatst van Veurne naar Gent en laat je kennismaken met enkele nationale producenten van circulaire materialen. 

En wat met advies?

Heb je vragen over je project? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Tijdens de BISbeurs verhuizen onze adviseurs van Veurne naar Gent. Je kan iedere dag bij hen terecht met al je algemene vragen over duurzaam bouwen, maar ze bieden je ook een antwoord op specifieke technische vragen over jouw project.    

 

Heb je bouwplannen en wil je ons graag een bezoekje brengen? Stuur ons vandaag nog een e-mail en ontvang een gratis toegangsticket. 

👉 [email protected]

Aangemaakt: 21.09.2021

Aangepast: 21.09.2021