Voor Onderwijs en kennisinstellingen

Studenten testen EPC Quest

Op donderdag 30 maart brachten een 75-tal studenten van HoWest een bezoek aan Acasus. Naast een begeleid bezoek aan 't Suikerpark en onze expo, waren zij de eersten die ons nieuwe EPC spel mochten uitproberen. De reacties waren positief en daarom willen we jou ook graag de mogelijkheid bieden om dit spel te spelen! 

Een EPC spel? 

Het belang van een goede EPC score groeit. Er is namelijk nog heel wat werk aan de winkel willen we de energiedoelstellingen van 2050 te behalen. Maar weet jij wat die EPC score precies betekent? Of hoe je die kunt verbeteren? En wat als je dat graag ook betaalbaar wil houden? Er zijn heel wat factoren om rekening mee te houden.

Tijdens een korte toelichting leggen we het belang van en het idee achter deze score uit. Daarna ga je in groepjes van 3 à 4 personen aan de slag met enkele concrete cases. Aan de hand van het spel leer je nadenken over zowel de invloed op de score als de kostprijs van bepaalde ingrepen. Je leert er niet alleen plannen op korte, maar ook op lange termijn. 

Ook interesse? 

EPC Quest is een groepsactiviteit voor max. 40 personen (min. 15). 

Deze activiteit is gratis en kan gecombineerd worden met een bezoek aan ons kenniscentrum. 

Contacteer ons voor meer informatie. 

Aangemaakt: 05.04.2023

Aangepast: 05.04.2023