Voor Particulieren

The Exploded (Re)View

Op 15 april namen we afscheid van The Exploded View - Materials & Methods. Jullie konden deze tentoonstelling gedurende 2 maand bij ons bezoeken en we stelden vast dat jullie het enthousiasme voor deze expo met ons deelden. We willen de vele bezoekers en onderwijsinstellingen dan ook bedanken voor hun bezoek en hopen jullie in de (nabije) toekomst nog eens terug te zien. Ondertussen gaan wij bij Acasus op zoek naar een waardige opvolger voor deze tentoonstelling. Hou dus zeker onze website en social media in de gaten! 
Kan je niet genoeg krijgen van The Exploded View? 
Wij hebben nog enkele tips voor jullie
  • Op zondag 24 april was Lucas De Man van Biobased Creations te gast bij 'De Zevende Dag'. Hij kwam er een woordje uitleg geven over de visie en het potentieel van ‘The Exploded View' en leerde ons dat materialen uit schimmels of afval helemaal niet vies, duur of vreemd hoeven te zijn. Zijn enthousiasme werkt, zoals steeds, zeer aanstekelijk. Herbekijk het interview via deze link!  
  • Vorige week reisde de 1:4 maquette verder van Veurne naar het Designmusem in Gent. Daar kan je de installatie nog tot 1/05/22 bezoeken tijdens Design Fest Gent.
  • Wist je dat er naast een 1:4 maquette ook een 1:1 versie van de woning bestaat? Je leest het goed, geen poppenhuis, maar een echte woning waar je doorheen kan wandelen. De insteek is dezelfde, maar het aanbod nog uitgebreider. De 1:1 versie is nog tot en met 9 oktober 2022 te bezoeken tijden de Floriade Expo 2022 in Almere. Naast 'The Exploded View' kan je er ook nog heel wat andere inspirerende projecten en paviljoenen ontdekken. Zeker het bezoeken waard dus. 

Aangemaakt: 27.04.2022

Aangepast: 27.04.2022