Voor Particulieren

The Exploded View bij Acasus

De wereld van duurzaam wonen en bouwen staat niet stil. Als kennis- en informatiecentrum in West-Vlaanderen vinden wij het dan ook belangrijk om jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen deze snel veranderende wereld. We gaan niet alleen op zoek naar vernieuwende materialen en toepassingen, maar vooral ook naar manieren waarop we deze tot bij jullie kunnen brengen.

We zijn dan ook zeer enthousiast om jullie de komst van The Exploded view aan te kondigen! Vanaf zaterdag 26 februari tem vrijdag 15 april kan je in ons centrum te Veurne terecht voor een bezoek aan deze tentoonstelling. De expo is vrij te bezoeken, maar als je graag een extra woordje uitleg wil, dan vragen we je om een mail te sturen naar [email protected] en zorgen wij ervoor dat er tijdens jullie bezoek iemand van ons vrij is om jullie rond te leiden.  

The Exploded wat?

De installatie van The Exploded View leert je anders kijken naar een woning, de gebruikte materialen, maar vooral het (gigantische) potentieel van ongebruikte reststromen. Je ontdekt er dat duurzaam en vernieuwend helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en kan er zelf ook bijdragen aan de zoektocht naar nieuwe materialen en toepassingen. Kortom meer dan het bezoeken waard dus!

Omdat we weten dat niet voor iedereen even eenvoudig is om zich vrij te maken tijdens de week, voorzien we tijdens deze periode ook 2 weekends waarop we uitzonderlijk onze deuren voor jullie open zetten. Meer informatie hierover kan je terugvinden in onze agenda. 

Hopelijk tot binnenkort!

 

Meer informatie over de inhoud van deze tentoonstelling kunnen jullie hier terugvinden 

Aangemaakt: 04.02.2022

Aangepast: 10.02.2022